Panas !! Pencuri Makan Aneka Putu Mayam Lembut Sedap

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Panas !! Pencuri Makan Aneka Putu Mayam Lembut Sedap. Bingkisan resepi gebu cara buat putu piring, putu cokelat, putu bambu, putu buluh boleh sahaja dapat INI atau INI. Sungguh mengkagumkan ibarat ada pakar membuat putu sedap yang ada di sebelah saya. Mulanya tidak percaya tapi bila buat jadi rasa tak percaya pula.

RESEPI GEBU LELEH CARA BUAT BUN PAU PIZZA TERANGKAT !!

JUAL HOMEMADE JENIS AIR DEPAN RUMAH

Buat sahajalah berfikir untuk makan sendiri sahaja. Eh, tak sangka pula buat ala-ala macam jual dekat kedai bungkus alas putu mayam dalam beg plastik sahaja hii..

3 CARA KACAK  MELAYU & SELUAR PAGI RAYA 2015

SEKSI CARA MANIS HELIZA HELMI BAJU KURUNG MODEN PEACE

Panas !! Pencuri Makan Aneka Putu Mayam Lembut Sedap

Panas !! Pencuri Makan Aneka Putu Mayam Lembut Sedap. Inilah pencuri makan putu mayam saya itu eeii..

Suami tertanya-tanya siapa pergi kedai pagi buta ini. Nak keluar mesti wajib minta izin suami dahulukan..

Anak toleh kiri kanan tengok tak ada orang mula kuis pakai tangan kanan sikit resepi mudah buat putu mayam ibunya.. dan mula berani masuk ke dalam mulutnya..

Siapa tak gemar kalau ada pemanis si gula dan kelapanya itu haaa..mudah bahannya nak buat boleh buat stok lagi kalau kita ada kemahuan untuk berniaga putu mayam lagi banyak kaut untung hee…

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung

Pola Jahit Baju Kurung Kain Susun Tepi Budak Sekolah Rendah Menengah Dan Baju Melayu Seluar Sekolah Agama

Panas !! Pencuri Makan Aneka Putu Mayam Lembut Sedap. Kalau mahu mencuba tak salah resepi ini ada pelbagai cara membuatnya hanya semak sahaja dekat SANA.

Sementara ruang ada dapatkan segera >>>>>>>>>>> INI

p/s: Sudah dapat pesanan baru dari anak-anak dan suami minta saya buat putu lagi..

Pola Jahit Baju Kurung Kain Susun Tepi Budak Sekolah Rendah Menengah Dan Baju Melayu Seluar Sekolah Agama

Pola jahit baju kurung kain susun tepi budak sekolah rendah menengah dan baju melayu seluar sekolah agama sudah tiba masanya berjimat katanya bil petrol, tol,  semua naik walaupun BRIM bayaran akan gandakan masalah kewangan tetap menjadi isu utama.

RESEPI GEBU LELEH CARA BUAT BUN PAU PIZZA TERANGKAT !!

DIY PELBAGAI RESEPI  PUTU HALUS LEMBUT & SEDAP

JUAL HOMEMADE JENIS AIR DEPAN RUMAH

“Kalau boleh mana part yang kita mampu belajar berjimat  maka berjimatlah dan berusahalah ke arahnya”

Baju kurung tradisional kanak-kanak siap laining kiri dan kanan

Baju kurung tradisional kanak-kanak siap laining kiri dan kanan

Budget untuk seorang anak perempuan sekolah pagi memerlukan dua pasang baju kurung kain susun tepi warna biru gelap katanya dan sekolah petang baju kurung kain susun tepi warna hijau. Ya. mesti ada dua pasang kalau pakai hari ini esok baju lain pula.

Begitu juga dengan ulangan pakaian untuk bagi anak lelaki lain pula rentaknya cuma beza pakaian sekolah agama mereka sahaja sedikit berbeza katanya baju melayu cekak musang, seluar serta sampin hijau sebagai tambahan. Bukan sehelai mak tapi paling kurang dua helai.

3 CARA KACAK  MELAYU & SELUAR PAGI RAYA 2015

Empat pasang kalau pergi bawa wang rm100.00 rasanya tidak cukup kerna belum tambah tudung sekolah, songkok dan barang asas sekolah yang lain. Mahu garu kepalalah ibu atau ayah makin kerja kuatlah lagi atau mungkin kerja lebih masa hu.hu..

Anak sepasang bolehlah tanggung kala anak lebih dari dua orang bagaimana?? mahukah kita menyekat hak yang patut mereka dapat  wajarkah kita bersikap tidak adil terhadap mereka seperti orang orang lain juga mahukan lebih..

SIAP!! kain baju kurung tradisional budak lipat tepi

SIAP!! kain baju kurung tradisional budak lipat tepi

Pola jahit baju kurung kain susun tepi budak sekolah rendah menengah dan baju melayu seluar sekolah agama ia akan menjadi isu sepanjang tahun sehinggalah anak kita habis sekolah spm atau stpm. Insyallah. Inilah tanggungjawab ibu bapa atau yang berstatus tunggal yang menggalasnya. Kenyataan.

SEKSI CARA MANIS HELIZA HELMI BAJU KURUNG MODEN PEACE

PENGALAMAN MUDAHNYA BUAT BAJU KURUNG TRADISIONAL  KANAK-KANAK !!

  1. Tiada cara mudah bagi saya untuk membeli kain kosong beberapa meter baru  berapa ringgit sahaja ini barulah katakan berbaloi. Tak perlu ibu bapa katanya takut budget lari cukup fokus menjahit dan buat pola baju kurung tradisonal dan baju melayu seluar di rumah sudah boleh dapat beberapa helai baju untuk anak paling kuat nak buat tiga ke empat pasang setiap anak pun boleh.
  2. Kerja membasuh tugas si ibu tidak bertimbun lagi. Anak yang menggunakan pakaian pada hari ini, tidak perlu membasuh baju pada hari ini untuk pakai pada keesokkan harinya sebaliknya baju lain telah sedia ada..Kata orang jika ada beberapa helai stok baju sekolah anak kerja ibu makin mudah, jimat tenaga dan masa untuk menghadap kerja rumah lain boleh di beri perhatian.
  3. Ini nama ilmu asas belajar menjahit mudah tak semua orang dapat buat kalau dapat sudah tentu boleh jana wang ringgit dengann baju kurung tradisional, baju kurung moden dan baju melayu seluar tentu sahaja ulang pakai untuk buat pada majlis kenduri kawin, cukur jambul.. pendek kata untuk hari raya sekeluarga boleh bergaya sakan.

wOW!! Tangkap Lentok Baju Kurung Moden Heliza Tuh!!

Bukti Banyak Modul Jahit Beli Dekat Laman Blog Ini

Selesaikan masalah mampu buat kita tersenyum

Selesaikan masalah ia mampu buat kita tersenyum!

Pola jahit baju kurung kain susun tepi budak sekolah rendah menengah dan baju melayu seluar sekolah agama. Jika kita tidak mencari jalan penyelesainnya siapa lagi kalau kita sendiri yang mengubahnya. Ayuh ikut saya buat pelbagai baju pola jubah muslimah abaya SINI untuk extra ilmu katanya.

Ayuh dapatkan naskah terbaik sebelum harga bakal naikkan >>>>>>> INI

Kamdar! Nagoya! Jakel tunggu aku!

P/s:Malas nak omel nak pi beli kain nak buat lima helai baju untuk anak lelaki dan perempuan dan siap gosok baju stok seminggu lepas ini boleh hadap lover jubah pulak 😉

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung

Bismillahir Rohmaanir Rohim  dan Assalamualaikum buat sahabatku.

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung semua dalam satu pakej sahaja. Murah tersangat murah dalam satu ebook yang tak akan dapat mana-mana pasaran.

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung

  1. Sudah puas google tapi hasil jahitannya agak menghampakan. Dapat lakaran tapi macam tak sepenuhnya.
  2. Sertai kumpulan whatup tapi tidak semua ilmu berikan. Hanya beri tunjuk ajar ilmu penting dan potong kain terus siap malah perhatian yang berikan agak kurang memuaskan hati. Ingin bertanya lebih nanti kata orang “masih tak faham-faham lagi ke ?”
  3. Tiada ilmu mudah untuk percayai 100% nak potong kain pun rasa takut-takut. Kurang yakin jadi tak buat apa-apa perubahan akhir belajar jahit tapi takut bertindak!
Ebook boleh guna berulang-ulang kali mahu terbaik print dan jadikan ia sebuah buku.

Inilah salah satu petanda bila kita inginkan ilmu tapi bekalan yang kita dapat tak puas. Pendek kata kita belajar ilmu jahit baju kurung tapi rasa tidak berbaloi seperti yang harapkan. Hanya kita dapat potong kain siap baju dan kemudian kita pakai. Itu sahaja.

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung

But NOT ME!

Jika saya. Saya lebih suka percaya pada ebook jahit pelbagai jubah sebab di situ segala ilmu asas sehinggalah cara dan teknik mengambil ukuran betul ke kemasan akhir kita akan ajar secara terperinci.

SEKSI CARA MANIS HELIZA HELMI BAJU KURUNG MODEN PEACE

Tiada selindung malah jika kita kurang yakin boleh terus whatup terus pada guru yang berpengalaman dan pada bila-bila  masa kita kebuntuan dalam menyiapakan jahitan kita. Insyallah Puan Salmawati Shamsudin boleh hubungi melalui email: support@panduanbajukurung beliau.

Kenapa ukuran perlu ambil begini, sebab apa perlu potong menegak semua akan terjawab dalam ebook tersebut. Bahkan untung membeli naskah pelbagai ebook cara buat jubah muslimah ini kita didik bagaimana menghasilkan sepasang baju bukan sahaja boleh pakai setiap hari malah boleh jual serta di percayai tapi bukan untuk buat hanya melepaskan batuk di tangga!

Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung. Berusalah untuk usahakan sesuatu yang sukar sehingga berjaya bukan satu jalan susah jika kita tahu menghargai sesuatu ilmu. Biarlah kita melabur wang kerana kebaikan masa hadapan jangan kedekut dan berkira nanti ilmu pun susah nak masuk..

PENGALAMAN MUDAHNYA BUAT BAJU KURUNG TRADISIONAL  KANAK-KANAK !!

3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung

Gambar atas adalah saya admin dalam belog ini. Saya hanya seorang Suri rumah sahaja dan insan biasa yang mampu jahit pelbagai jubah seperti kalian lihat dalam penulisan saya sebelum ini. Ya! ini adalah salah satu jubah kegemaran saya. Nama jubah ini adalah jubah kembang payung yang mesra untuk menyusu bayi. 

Jom sertai saya dapatkan 3 Cara Buat Pola Jahit Pelbagai Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut, A Cut, Moden Dan Jubah Kembang Payung INI

wOW!! Tangkap Lentok Baju Kurung Moden Heliza Tuh!!

Bukti Banyak Modul Jahit Beli Dekat Laman Blog Ini

Psstt…Gembira tidak terkakta bila ada kata baju saya nampak mahal beli ke tempah? oh..sudah tentunya saya buat sendiri ya sayang !

Borong Sarung Tangan Tudung Labuh Muslimah Pelbagai Warna Terkini Online

Bismillahir Rohmaanir Rohim  dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Borong Sarung Tangan Tudung Labuh Kashibo Muslimah Pelbagai Warna Terkini Online insyallah selagi stok masih ada. Syukur ke hadrat ilahi tempahan masih berjalan seperti biasa walaupun secara off line.

RESEPI GEBU LELEH CARA BUAT BUN PAU PIZZA TERANGKAT !!

DIY PELBAGAI RESEPI  PUTU HALUS LEMBUT & SEDAP

JUAL HOMEMADE PELBAGAI JENIS AIR

“Baru-baru dapat oder banyak dari satu shift kilang syukur sangat rasa rezeki melimpah-ruah kerana masih yakini oleh pelangga lama”

Borong Sarung Tangan Muslimah masih ada yang bertanya stoknya masih ada? Ya setakat ini ada tapi anda di galakkan membeli secara borong iaitu 12 pasang harga lebih murah jika bandingkan membeli dua ke tiga helai. Apa pun ia terpulanglah pada badget anda heeee..

Mana pula gambar sarung tangan muslimah ibu jari ..cara pakai sarung tangan ibu jari yer 😉 seperti gambar di bawah.

..Untuk lihat warna sarung tangan ibu jari boleh ke INI

 

Borong Sarung Tangan Tudung Labuh Kashibo Muslimah Pelbagai Warna Terkini Online Ini pula sarung tangan muslimah murah jenis ombak atau kata jenis sarung tangan design yang berlipat-lipat..

Borong Sarung Tangan Tudung Labuh Muslimah Pelbagai Warna Terkini Online

PENGALAMAN MUDAHNYA BUAT BAJU KURUNG TRADISIONAL  KANAK-KANAK !!

 Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut,  Princess Cut, Abaya Menyusu Kembang Payung Sendiri

 

Jahit Jubah Menyusu, Empire Cut, Princess Cut & Jubah Kembang

Jadi bagaimana pula dengan Tudung Labuh Muslimah kashibo Pelbagai Warna Terkini Online insyallah semua masih ada stok lagi tapi tak semua warna ada terutama stok warna hitam heee..apa pun kami akan cuba usahakan yang terbaik untuk dapatkannya lagi.

Bagi stok tudung labuh kashibo bidang 60 yang pernah ulang dan ulang oder INI INI dan INI . Ada juga tudung labuh kashibo bidang 45 SINI insyallah pelbagai warna tunjukkan SANA

Borong Sarung Tangan Tudung Labuh Kashibo Muslimah Pelbagai Warna Terkini Online

Borong sarung tangan tudung labuh kashibo muslimah pelbagai warna terkini online tiada masa untuk mencari kain untuk menjahit dan membuatnya serahkannya pada kami kedai online ummuainni.com begitu mudah untuk menggayakannya 😉 insyallah tahun baru anda pasti mau tudung baru sarung tangan muslimah baharu iya kan!

Pola Jubah Yat Hamzah Ala Gaza!

Bukti Banyak Modul Jahit Beli Dekat Laman Blog Ini

Pastinya hanya di hujung jari anda!

Cara Membuat Menjahit Jubah Wanita Moden Muslimah Lelaki

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.
Cara Membuat Menjahit Jubah Wanita Moden Muslimah Lelaki. Orang suka pakai jubah untuk pergerakan lebih lagi kalau ada anak-anak kecil mudahlah nak kejar mereka. Bahkan jubah juga kita boleh diy cara membuat baju  jubah dari rumah atau buat jubah moden untuk ibu menyusu seperti jubah princess cut katanya..
 Cara Membuat Menjahit Jubah Wanita Moden Muslimah Lelaki
Ramai orang kata saya tidak tahu cara menjahit jubah muslimah wanita moden dengan alasan beli sahaja siap mudah jimat masa.
Ada kata harga jubah siap nilai ringgitnya lebih murah jika bandingkan dengan harga membeli kain dan kos upah adalah lebih mahal.
Cara Membuat Menjahit Jubah Wanita Moden Muslimah Lelaki. Kalau orang jenis banyak kata sampai bila nak buat jubahkan.Korang hanya pandai bagi alasan sahaja. Bagi orang suka mencuba sesuatu yang baharu lebih dari kemampuan diri antara orang bijak mengambil peluang kerana dengan menjahit bukan sahaja kita punyai hobi menenangkan jiwa, menjimatkan ekonomi sendiri tapi lebih kepuasan itu sendiri.
Jubah princess cut (nursing)

Jubah princess cut (nursing)

Malas untuk berfikir banyak kali kerana kata orang banyak cakap tak guna. Boleh semak pelbagai jenis pakaian muslimah pada post saya yang lepas..
Hurm..setakat angan kosong tak buat tak guna jugakan. Jadi buangkan sikap Mat Jenin itu dan berhenti berangan serta bertindaklah sekarang.
Belajar ilmu menjahit pakaian wanita dan lelaki tidak merugikan sedikit pun malah pemakaiannya sentiasa melekat di hati kita sebagai rakyat Malaysia sepanjang tahun.
p/s:Cara Membuat Menjahit Jubah Wanita Moden Muslimah Lelaki ya antara sebab saya amat gemar membuat jubah sendiri kerana kain pilih sendiri sungguh gojes dah siap sungguh menggembirakan hati bila perkara kita buat datang dari hasil usaha sendiri.

Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut Princess Cut Kembang Payung Sendiri

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut Princess Cut Kembang Payung Sendiri. Alhamdulillah semakin hampir kita menjegah bulan ramadha yang mulia. Saat inilah kita boleh menghasilkan sesuatu yang manfaat dan berbaloi untuk diri mahupun keluarga.

RESEPI GEBU LELEH CARA BUAT BUN PAU PIZZA TERANGKAT !!

DIY PELBAGAI RESEPI  PUTU HALUS LEMBUT & SEDAP

CUBA & JUAL HOMEMADE JENIS AIR BULAN RAMADHAN

corak kain kapas yang saya pilih yey!!

corak kain kapas yang saya pilih yey!!

Mak Kasih kerja sebagai suri rumah tangga sambil menjaga anak

Memang saya tak reti buang duit begitu sahaja mujurlah ada ilmu mudah menjahit baju kurung tradisional kain susun tepi, jahit baju kurung moden kain kipas belakang dan jahit baju kurung riau/pahang kain lipat batik dapatlah juga saya berjimat- cermat sambil mengambil upah dari adik -beradik, mak mertua, biras dan tambah sedikit dari jiran taman.

cara mudah jahit jubah menyusu

cara mudah jahit jubah menyusu

Pekerja biasa aktiviti menjahit sebagai part time

Cik Kiah bersyukur bila minat berfesyen jubah yang kian berlambak pasaran mula mendapat tempat di muka buku. Sekarang tidak perlu susah tidur malam hanya semata-mata nak beli jubah moden itu ni tapi sekarang lebih teruja dia kini boleh membuat pelbagai jenis jubah hanya SINI. Jubah kembang payung, jubah ala princes cut pendek kata asal tahu cara mengambil pola jubah itu sudah cukup bagus. Ada basic semua boleh jadi! Asal ada berkenan nak ikut jubah design Yatt Hamzah ker Siti Nurhaliza baju kurung moden insyallah punca rezeki sentiasa ada.

3 CARA KACAK BERBAJU MELAYU & SELUAR PAGI RAYA 2015

Pak Samad permulaan hanya belajar suka-suka..

Ilmu menjahit baju melayu dan seluar untuk kegunaan majlis tertentu tak sangka pada majlis keyukuran menerima cucu dia mendapat teguran dan pelanggan dari kawanya juga. Sampai sekarang dia masih menerima tempahan itu sepanjang tahun dari sebuah keluarga yang agak ternama. Sedar dengan tak sudah makan tahun dia membuka kedai sendiri di pekan Ipoh. Sungguh mengkagumkan.

Siap! Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut  Princess Cut Kembang Payung Sendiri

Siap! Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut Princess Cut Kembang Payung Sendiri

SEKSI CARA MANIS HELIZA HELMI BAJU KURUNG MODEN PEACE

Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut Princess Cut Kembang Payung Sendiri..Menjahit tidak memerlukan kita perlu ada ada kelulusan yang membanggakan cukup kita tahu serba sedikit ilmu matematik dalam pengiraan insyallah lagi mudah untuk kita dapat menampung kehidupan sendiri atau membantu keluarga menjana sedikit pendapatan sampingan.

PENGALAMAN MUDAHNYA BUAT BAJU KURUNG TRADISIONAL  KANAK-KANAK !!

Dairy si anak dara sunti…

Kata orang kalau masih dara pinggitan bolehlah lepas geram dengan menjahit dan melaram baju buatan tangan sendiri! save budget katanya hii…

Cara Jahit Jubah Pola Empire Cut Princess Cut Kembang Payung Sendiri. Jika saya boleh buat dengan begitu mudah dengan bukit posting entri yang lalu saya rasakan anda juga boleh berbuat demikian lebih baik designnya dari saya.

DOWNLOAD LIMA JENIS JAHITAN WANITA & LELAKI >>>>>> SINI

P/s: Psst..sekarang “demam corak batik dan lace” aduh tak tahan mata tengok melihat kecantikannya..jom ikut aliran fesyen terkini..saya pun nak vouge gak masa pagi raya nanti heeee..

Ebook Resepi Membuat Bisnes Air, Dadih dan Mousse in The Cup

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Ebook Resepi Membuat Bisnes Air, Dadih dan Mousse in The Cup. Lama termenung? agak sukar memikirkan masa hadapan bila anda berhenti kerja kelak. Sedang mencari sumber pendapat samipingan untuk bertuang, bakal berkawin. Pendek kata sedang mencari sesuatu sumber yang sentiasa ada dan tetap.

Perghhh Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak

Cara Menjahit Jubah I Luv Gaza Macam Yatt Hamzah @ Jubah Anzalna Nasir

Ebook Resepi Membuat Bisnes Air, Dadih dan Mousse in The Cup

Business  apa yang membawa  kewangan berterusan walaupun ia jalankan secara kecil-kecil tanpa mengira musim perayaan pendek yang di kata permintaan sentiasa ada.

Alahai aku tak pandai dalam bab memasak tengok orang buat katering makanan minuman permintaan ada sahajakan..

Kak Ze: Kau jangan pandang satu sisi sahaja nak mulakan perniagaan cuba buka mata dengan luas perniagaan business air pun membawa keuntungan juga komisen business air pun boleh tahan kalau buat berniaga sendiri pendek kata perniagaan ni tidak perlukan perkongsian. Faham.

DIY Sepasang Baju Melayu Seluar Suami &  Baby Boy

DIY  Sepasang Baju Kurung Moden & Tradisional Ibu & Baby Girl

Tira : Kau rasa ada ke orang nak beli air aku. Yelah berniaga air inikan banyak saingannya hu..hu..

Kak Ze : Perniagaan menjual air pasar malam atau cara berniaga air bazar ramdhan salah satu terget kau harus dapat duit lebih punya. Pedulikan orang keliling kau yang berniaga air sama dengan kau yang penting rezeki. Alah kau ambil contoh dekat pasar malam masih ada juga orang berniaga nasi ayam, mee kari, laksa tapi masih ada orang beli mana-mana kedai yang mereka sukakan 😉

Tira : Jadi apa bezanya?

Kak Ze : Perbezaannya kualiti mereka buat tak sama. Memang menu asas sama tapi rahsia busines air ini hanya kita yang membuat sahaja tahu. Mudah cerita dekat sini kau ada ramunnya tersendiri, perasa busines air ampuh rasa enak dan lazat. Setiap kali orang datang membeli  kat kedai kau boleh kata setiap minggu tak miss. Ah..macam itulah.

Ebook Resepi Membuat Bisnes Air, Dadih dan Mousse in The Cup

Tira : Oh..Ebook resepi membuat bisnes air, dadih dan mousse in the cup tarikan utama rahsia business airlah jawapannya..Yelah. Setuju kalau ada persaingan baru ada keazaman. Dekat situ kita sudah  tahu permintaan air sememangnya sentiasa ada.

Jangan buang masa mulakan dari sekarang dapatkan >>>> SINI

Ebook resepi membuat bisnes air, dadih dan mousse in the cup lepas permintaan bertambah kepercayaan pelanggan membeli dengan kita adalah tinggi. Itulah kuasa dan berniaga resepi bisnes air dengan mudah.

Panduan Lengkap Berniaga Resepi Bisnes Air, Dadih Dan Dessert Rumah Atau Pasar Malam

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Panduan Lengkap Berniaga Resepi Bisnes Air, Dadih Dan Dessert Rumah Atau Pasar Malam. Jika kita masih memikirkan peluang perniagaan boleh membuat duit terlebih dahulu kita akan menjangkakan modal yang berskala besar perlu di peruntukan untuk menjalankan sesuatu perniagaan kerana ia akan melibatkan pusingan modal kembali.

Perghhh Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak

Panduan Lengkap Berniaga Resepi Bisnes Air, Dadih Dan Dessert Rumah Atau Pasar Malam

Tidak perlu kusutkan fikirkan memikirkan soal bahan mentah yang agak sukar dapat dipasaran luar, tidak perlu menyimpan stok katanya takut kehabiasan pada masa yang tidak jangkakan kerana panduan berniaga resepi bisnes air, dadih dan dessert hotel boleh bertahan lama dan bahan yang perlukan juga amat mudah dapati dan ringkas sahaja penyediaannya.

  • Langkah bijak gunakan resepi bisnes air ini pun sudah mencukupi kerana air mudah untuk kita dapat dari rumah bahkan penyediaan bahan asas untuk membuat air seperti sukatan gula tepat, teknik mendapatkan perasa bahan dengan betul ada sertakan dalam modul ini. Tidak kira anda mahu menjalankan perniagaan menjual air pasar  malam atau panduan berniaga kecilan depan rumah yang penting 14 jenis resepi pelbagai jenis bisnes air balang popular akan menjadi rahsia perniagaan anda.

DIY Sepasang Baju Melayu Seluar Suami &  Baby Boy

DIY  Sepasang Baju Kurung Moden & Tradisional Ibu & Baby Girl

  • Mahukan lebih pendapat sampingan lagi pelajarilah teknik resepi membuat dadih dengan mudah dengan bahan asas, pewarna yang yakini tidak mendatangkan bahaya pada pembeli. Yang penting kualiti murah tapi hasilnya tetap sama dengan keenakan dalam paket segera pasar raya itu.

  • Resepi membuat dessert hotel boleh sahaja usahakan dalam bentuk resepi mousse ini the cup memang agak sukar untuk kita temui pada pasaran luarkan. Tapi cuba ketengahkan dalam perniagaan kemungkinan makanan pemanis mulut ini amat ideal jika gandingkan bersama dengan bisnes perniagaan air nanti. Kata orang ada minuman wajib ada makanannya barulah serasi bersama. Tidaklah kita terhad berniaga pada satu produk sahajakan.

Cara Menjahit Jubah I Luv Gaza Macam Yatt Hamzah @ Jubah Anzalna Nasir

Semua Panduan Lengkap Berniaga Resepi Bisnes Air, Dadih Dan Dessert Rumah Atau Pasar Malam jangan sesekali lepaskan peluang ada mana tahu permulaan langkah pertama ini akan membuahkan hasil yang tidak jangka.

Dapatkan segera sebelum harga pakej ini bakal naikkan >>>>>>> SINI

Psst..jalan pasar malam wajib beli air milo pasar malam sebab rasanya berbeza dari air yang buat dari rumah. Walaupun dekat rumah sudah ada air dan boleh buat sendiri tapi tetap juga nak beli. Itulah kuasa air, warna dan tarikkannya pada pembeli.

Perghhh.. Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Perghhh Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak. Kalau diberikan pilihan menu makanan mana yang paling anda gemari. Adakah menu kegemaran anda itu seperti goreng pisang, cucur udang ke mee bandung, char kueh tiew barangkali.

Cara Menjahit Jubah I Luv Gaza Macam Yatt Hamzah @ Jubah Anzalna Nasir

Mail: goreng pisanglah sedap nak makan time panas

Maya: Apa ada pada goreng pisang kalau letak chees berderet sekalipun jemu jugalah. Sesekali bolehlah layan..kalau selalu up badan berat badanlah namanya.

Mail: Habis menu apa terbaik?

Maya: Sure menu jarang susah nak dapat dekat kedai tepi jalan haaa.

Mail: Maksud kau..menu masakan barat ke?

Perghhh.. Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak

Itulah orang kita bila suka sesuatu menu itu benda itu yang akan ulang tayang berberapa kali. Sampai teman sebagai pembeli sudah naik hafal menu apa yang ada dekat tepi jalan itu. Bukan tepi jalan berniaga tak bagus tapi cuba pelbagaikan kata nak tambah pendapatan dalam dunia makanana inilah salah satu cara nak tarik pelanggan lama datang dan terus membeli dan pelanggan baru datang sekali nak datang berkali-kali :)

Dekat rumah kalau bosan beginilah kaedahnya…

Kiah: Jemput makan petang abang.

Suami: Yalah.. kejap lagi abang makan ya. Sambil menyelak helaian surat akhbar..

Kiah: Hai abang..kenapa ini nak tunggu sekejap lagi bang? nanti kopi panas itu sejuklah pula..

Suami: Yalah kopi yang panas memang sedap rasanya tapi lagi laju abang akan ke meja makan kalau sayang ada buat menu lain dari lain macam resepi buat putu piring ke, putu bambu, putu cup kek, putu cokelat ke putu mayang sama kuah kayanya ke. Sedap gebu juga perut ini nak santap air tangan isteri petang-petang ini.

DIY Sepasang Baju Melayu Seluar Suami &  Baby Boy

DIY  Sepasang Baju Kurung Moden & Tradisional Ibu & Baby Girl

Jadi tak salah kalau kita berubah angin mengikut kehendak suami dapat pahala, dapat pelbagikan ilmu dalam bidang masakan, dapat ikat perut suami agar tidak makan masakan luar bahkan dapat mengeratkan kasih sayang anak-anak lagi..dan siapa sangka kalau sedap boleh buat berniaga dari rumah sendiri ke atau dari pejabat suamikan.

Jahit Jubah Menyusu Empire Cut, Princess Cut & Jubah Kembang Payung

Perghhh Resepi Gebu Cara Buat Putu Piring, Putu Cokelat, Putu Bambu, Buluh Enak suatu petang cuti hujung minggu..

Suami: Laparlah sangatlah perut ini tambah pula hari hujan kalau pakena menu resepi putu piring kuning bergula melaka tu gebu, halus sedap bagus juga ini..

Kiah: Apa bising-bising ini abang bukalah kalau tidak tahan sangat perut tu..sambil Kiah menyelak senyum kedua lekuk bibirnya..

Suami: Eh, salah pandang ke apa ini sayang..

Kiah: Betullah apa abang pandang itu. Ini homemade putu kukus daun pisang dan resepi putu mayam kuahnya sekali Kiah sayang nak buat terbaik untuk abang dan keluarga kita tau kata isteri bersungguh-sungguh..

Suami: Alhamdulillah rezeki datang jangan sesekali di tolak. Ini yang abang sayang dekat isteri abang lebih lagi ini.

Suami.. isteri mana tak suka kalau isteri masak menu sedap hari-hari mahu makan dekat rumah jilat jari. Berniaga boleh sangat kecil-kecilan  tambah pula gelora GST makin menggila sekarang ini. Tak banyak sedikit ia turut menggugat sebahagian perbelanjaan dapur, makan pakaian seharian kita ya tak.

Dapatkan putu halus, lembut dan gebu 10 aneka putu >>>>>>SINI

Perghhh resepi gebu cara buat putu piring, putu cokelat, putu bambu, buluh enak kasih sayang bukan diikat kerana duit tapi ada ilmu buat orang sekeliling akan lebih hargai kita. Macam ada emas tapi simpan sahaja tak laburkan sebahagian yang ada untuk manfaat masa hadapan. RUGI MASA hadapan juga wang yang sedia ada pun tak akan berkembang TAPI BERKURANG asyik ada pada takut yang lama sahaja.

Sarung Tangan Muslimah Cantik 2015 Design Ombak

Alhamdulillah…Sarung Tangan Muslimah Cantik 2015 Design Ombak masih lagi mendapat tempat di hati pelanggan kami. Kali ini oder dari kilang carsem, Ipoh Perak katanya..

Resepi Bun Pau Pizza Tahap Memboyot !!

Mudahnya Membuat & Menjual Pelbagai Putu

Menu Musim Panas Air Soya, Aneka Taufufah Lembut Berair

“..Sudahku bilang beli satu, kemudian korang akan datang lagi nak kecek beli lagikan dah terbeli lebih pula aha..”

“..Sarung tangan ibu jari muslimah katanya sudah ada ini katanya nak tukar angin bergaya dalam menutup auratlah pula kata gadis dan mak-mak kat luar sanalah..”

Cara memakai Sarung Tangan Muslimah Cantik

Cara memakai Sarung Tangan Muslimah Cantik

Syukur daku sudah siap paking katanya oder nak lebih dari sepuluh helai sarung tangan cantik muslimah ewah nak berkerja mestilah tutup aurat ya tak?Sebab sarung tangan muslimah ombak gemari kerana:-

  • Pemakaiannya selasa dan mudah. Tidak panas dan terasa hangat.
  • Mempunyai design yang berlipat-lipat seperti double layer cake!
  • Mudah sarungkan ke lengan begitu sahaja. tidak melekat pada pakaian

Cara Jahit Pelbagai Jubah Sendiri Dalam 5 Modul

Baju Kurung Moden Baby Girl Baju Melayu Seluar Baby Boy!

Sarung tangan muslimah cantik 2015 design ombak..Mahu menutup lengan dan pergelangan tangan katanya.Yalah bila buat kerja asyik terselak sahaja malu tau..itu aurat wanita muslimah..

Buku Pola Sebagai Bukti Saya Buat Baju Sendiri

Cara Memotong Jubah Princess Cut/Mengambil Ukuran

Done oder ! sarung tangan ombak warna hitam dna cokelat sering mendapat permintaan tinggi

Done oder ! sarung tangan ombak warna hitam dna cokelat sering mendapat permintaan tinggi

Muka, dua tapak tangan sayang itulah harus lihat sahaja. Ya lain mesti wajib tutup!

Warna sarung tangan muslimah ombak cantik  >>>>> SINI

Sarung tangan jenis handsock jejari >>>>? INI

Sarung tangan muslimah cantik 2015 design ombak dapat harga sepasang rm7.00 sehelai dalam pelbagai jenis warna dan design dari kami sehingga stok masih ada!